We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Guggenheim​-​projektz @ Vastavirta​-​klubi 30​.​08​.​2012

by Guggenheim-projektz

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
2.
3.
4.

about

Krisse Sydän järjesti legendaarisella Vastavirta-klubilla Punk & Roll Party festivaalin 30.08.2012, johon Guggen sai parin tunnin varoitusajalla kutsun esittämään pieni 10 minuutin setti. Ilta oli myös Krissen 32-vuotissyntympäivä, joten Guggen suunnitteli ohjelmiston sen mukaan. Guggenin omista lauluista settiin päätyi kaikkien muusikkojen tunnuslaulu - Oon niin hyödytön. Päijänteen suopalloilijoilta Guggen koveerasi yhden Krissen suosikkilauluista - Huippumallinukke. Eläimiä ei saa tappaa sen sijaan on yksi Krissen omista lauluista - mikäpäs sen parempi lahja, kuin koveerata itse päivänsankarin oma laulu! Tosin, kuten Guggen aina, lisäsimme lauluun jotain omaa - tällä kertaa englanninkielisen osuuden. Esittäessä laulua, Krisse tuli mukaan ja aivan HEMMETIN hyvällä fiiliksellä mentiin! Lopuksi esitimme vielä neuvostoliittolaisen punk-klassikon, Mama anarhijan, sillä pitäähän Vastavirralla soittaa aina vähän punkkia!

Äänityksestä suuuuret kiitokset Hannes Rannalle, illan järjestämisestä Krisse Sydämelle ja yleisölle mahtavat kiitokset hienosta fiiliksestä!

credits

released August 31, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Guggenheim-projektz Tampere, Finland

Guggenheim-projektz on kahden katusoittajan, Helgen ja Vermeerin, yhteinen taival. Tarinan mukaan he ovat lähtöisin maasta, jota hallitsevat tulppaanimeret, tuulimyllyt ja puukenkäiset lapset. Heidän musiikillisena genrenä voi pitää jo edellä mainittua katusoittamista, johon yhdistyvät omat haikeat ja pirteät laulut - laulut tästä, ja ehkä myös jostain toisesta elämästä. ... more

contact / help

Contact Guggenheim-projektz

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Guggenheim-projektz, you may also like: